Mistrz Kelner jest młodą firmą za którą stoi człowiek z 32 letnim doświadczeniem w zawodzie kelnera, posiadający dyplom Mistrza, od lat szkolący personel gastronomiczny w Hotelu Marriott w Warszawie oraz wielu prestiżowych restauracjach w całej Polsce.



Głównym celem naszej firmy jest podniesienie kwalifikacji Waszych pracowników. Każdy właściciel czy osoba zarządzająca restauracją wie, że nie ma nic droższego niż puste krzesło.

Nawet najlepiej przyżądzone i pięknie wyglądające potrawy nie są w stanie wymazać negatywnych wrażeń i doznań nieprofesjonalnego serwisu, opieszałej lub niegrzecznej obsługi. Z drugiej strony, nawet niezbyt udane potrawy podane przez sympatycznego i profesjonalnego kelnera mogą uratować niejedną imprezę. Jak ważna jest obsługa w restauracji wiedzą właściciele, którzy inwestują w szkolenia dla swoich pracowników.

 



Do swojej pracy podchodzimy z prawdziwą pasją i wierzymy, że profesjonalna obsługa pozwoli odprężyć się gościom i bez względu na to gdzie są poczuć się jak na prawdziwym przyjęciu.